Mitt ironiske oppgjør

Dette er en vanskelig tekst å skrive for meg, jeg er selv et offer for dens tematikk. Jeg er en ironisk gutt, forført og fanget av å ha trygg avstand til ting og fenomener, i det genuine og inderlige finner jeg stort sett bare ubehag. Men nå, mens jeg prøver å forme personligheten min for årene som skal komme har jeg begynt å lure på hvilken verdi det ligger i min tilnærmingsmetode.

Iver Syverud Thorsen

Jeg ble hjernevasket på amerikansk bibelskole. Det anbefaler jeg til alle.

Jeg ble hjernevasket på amerikansk bibelskole. Det anbefaler jeg til alle.

Året er 2009 og jeg har nettopp kommet hjem etter et år på amerikansk bibelskole. Det er julaften og jeg sitter og hylgriner fordi mamma og pappa kommer til helvete hvis de dør fordi de ikke har anerkjent Jesus. 

Victoria Bencsik

The creatives fab5 06

The creatives fab5 06

Denne uken går Lars Monsen inn i sin siste etappe av Monsen minutt for minutt på NRK. Hva skal du bruke tiden din på nå, når ‘sakte-eventyret’ snart tar slutt, spør du kanskje deg selv. Slapp av, jeg skal anbefale noe som ikke bare går minutt for minutt, men bilde for bilde.

Ida Helene Randa Johansen

Stupid me: Why are there so many movies about gay people?

Stupid me: Why are there so many movies about gay people?

Not long ago, I got a proper slap in the face eye-opener. I was at Westerdals' screening of the Film and TV students' bachelor thesis, and I couldn’t decide whether or not it annoyed me with the fact that two of the stories concerned gay relationships.

Text: Mellina Villanueva

The Creatives Fab5 05

The Creatives Fab5 05

Husker du for noen uker siden, da jeg spurte om du ville være med på øyhopping? Båten vår har kommet, og det er på tide å pakke sammen sekken med kamera, myggspray og den obligatoriske elefant-haremsbuksa.

Ida Helene Randa Johansen

Norwegian students bring back the 80's!

Back in 2014 Elias Bjørnson Olderbakk (22) and Jonas Vetlesen (24) met at Designinstituttet in Oslo, where they studied design and architecture for a year. One year later the two young men continued to study design at The Oslo School of Architecture and Design, where they also met Axel Berggraf Egenæs (23). Little did they know back then that this was the start of their multidisciplinary design studio and clothing brand – Boden.

Mellina Villanueva

The Creatives Fab5 03

The Creatives Fab5 03

Det er for tiden dønn umulig å tilpasse seg været, og i følge værspesialistene har det ikke tenkt å gi seg med det første. Det har fått meg til å tenke; hva passer seg å gjøre inne så vel som ute?

Ida Helene Randa Johansen