The Creatives Fab5 01

I jungelen av agurknytt og klickbait er det lett å gå seg vill på jakt etter ferskt lesestoff, derfor har vi samlet godsakene for deg. Hvis du er på utkikk etter innhold med litt mer substans, noen fete visuelle uttrykk og innhold som er totalt blottet for C-kjendis drama — we've got you covered. Her er fem nettmagasiner vi mener det er verdt å sjekke ut.

Ida Helene Randa Johansen

Nyhetsbildet som har preget noen av Norges topptabloidaviser den siste uka imponerer: Paulina Porizkova skal skilles fra mannen, Sophie Elise må møte i retten angående en kjolekrangel, og den folkekjære tv-serien Grey's Anatomy skal muligens bli lagt ned om to år, men slapp av, ingen avgjørelser har blitt tatt enda.

Strive
Ja, ja og atter ja. Ett magasin med ett enkelt formål: Å la studenter få dele sine tanker om alt fra medmenneskelige relasjoner til morgendagens teknologi.

Strive.png

 

Ad Age
De beste reklamekampanjene? De verste reklamekampanjene? Det nyeste av det nyeste innen markedsføring? Ad Age vet hva som rører seg i den kreative bransjen.

AdAge.png

The Human Aspect
Vi velger å kalle dette et nettmagasin, selv om du må finne frem øreproppene istedenfor lesebrillene. Hør historiene til mennesker som har gått igjennom den samme vanskelige livssituasjonen som deg sjøl. Her kommer en liten smakebit.

"What am I? Where do I fit in?"

 

Ballad Of
Dette er et nyoppstartet nettmagasin som tar for seg unge, inspirerende og kreative kvinner. Her er det like mye fokus på visuellkarakterfortelling som tekstlig.

BalladOf.png

 

Natt & Dag
Vår alles kjære Natt & Dag må selvfølgelig med på vår første Fab5 liste. Den kule papiravisas lillesøster, nettmagasinet, har fått seg en skikkelig oppsving — en hyllest til, og et sammensurium av, hipsterkultur og generasjon Z.

Natt&Dag.png