The Creatives Fab5 02

Hvis internett var verdenshavet ville Instagram vært Det indiske hav. Ikke fordi det er det tredje største havområdet, men fordi vi finner verdens største øygruppe her; De østindiske øyene. Man kan ikke ta for seg alt av snadder som er å finne på internett i én og samme post, det samme gjelder for Instagram. Så la oss ta én øy av gangen. Finn fram plastikk-blomsterkjedet, jekk opp Changen og bli med på øyhopping. Dagens stopp er Ink Island.

Ida Helene Randa Johansen

Ikke én eneste millimeter av min kropp er markert med blekk. Jeg er ingen ekspert på feltet, ikke en selverklært en engang. Men jeg blir alltid inspirert av den flere tusen år gamle tradisjonen, kanskje du blir det samme? Her er fem Instagramkontoer fra fem fete tatoverere.

instagram-sashaunisex.png

Sasha Unisex @Sashaunisex

Sasha har en unik måte å leke med skygger, former og farger på. Kontoen er et vakkert sammensurium av tatoveringer, vannmalerier og, kanskje aller best, midlertidige tatoveringer.

 
instagram-nikkohurtado.png

Nikko Hurtado @nikkohurtado

Nikko er ingen uoppdaget skatt med sine 1,5 millioner følgere på Instagram. Men det er kanskje ikke så rart, da mannen er legendarisk god på portretter.  

 
instagram-lafragile.png

Alice Lando @lafragile_

Foreløpig har ikke Alice den største tilhengerskaren på Instagram, dog er den stadig i vekst. Den siste tiden kan det virke som hun har lagt sin elsk på å lage bittesmå tatoveringer. Noe jeg er glad for, de er nemlig supersøte.

 
instagram-sad_amish_tattooer.png

Sad Amish Tattooer @sad_amish_tattooer

Dette er nok opp til øyet som ser og hvis det er mitt, er dette en hyllest til kvinnekroppen. Stilistisk BDSM laget i sort med mer.

 
instagram-lauraanunnaki.png

Laura Anunnaki @lauraanunnaki

Laura, du, Laura. Jeg forguder dette kvinnemenneskets ferdigheter. Om Manga-inspirerte tatoveringer med søte figurer, glitter og litt magi kan være noe for deg. Bare lov meg at du sjekker henne ut.