Mitt ironiske oppgjør

Dette er en vanskelig tekst å skrive for meg, jeg er selv et offer for dens tematikk. Jeg er en ironisk gutt, forført og fanget av å ha trygg avstand til ting og fenomener, i det genuine og inderlige finner jeg stort sett bare ubehag. Men nå, mens jeg prøver å forme personligheten min for årene som skal komme har jeg begynt å lure på hvilken verdi det ligger i min tilnærmingsmetode.

Iver Syverud Thorsen

Jeg ble hjernevasket på amerikansk bibelskole. Det anbefaler jeg til alle.

Jeg ble hjernevasket på amerikansk bibelskole. Det anbefaler jeg til alle.

Året er 2009 og jeg har nettopp kommet hjem etter et år på amerikansk bibelskole. Det er julaften og jeg sitter og hylgriner fordi mamma og pappa kommer til helvete hvis de dør fordi de ikke har anerkjent Jesus. 

Victoria Bencsik

Kjedsomhetens promotører

Kjedsomhetens promotører

Det er mange av dem der ute i det offentlige ordskiftet, gjerne hjemme hos mamma og pappa også. Folk som spenner bein på påfunn og dumheter før du har rukket å teste dem, som synes det er viktig å være forsiktig og som setter det lange liv foran alle andre kriterier for lykke. La oss kalle dem kjedsomhetspromotører.

Iver Syverud Thorsen

When in doubt: rasjonaliser dårlig adferd hos de du elsker

Trumpokalypsen er i gang, og selv om den store majoriteten av artister takket nei til å opptre på innsettelsen, var det ett band som takket ja: SingStar-legendene 3 Doors Down, bandet bak megahiten "Kryptonite". Alle elsker låten - og alle som sier de ikke elsker den, lyver - men er det moralsk forsvarlig å blæste 3 Doors Down på nostalgi-vors nå som de offisielt har støttet en av vår tids største kuktryner?

Mike Torsvik Johansen